< назад

Пренос од Државното првенство за сениори 18.02.2023 година

Државното првенство за сениори што ќе се одржи на ден 18.02.2023 година во салата „Крсте Мисирков“ во населбата Ченто во Скопје, ќе биде пренесувана во живо на стриминг телевизијата на Македонскиот олимписки комитет, МОК ТВ на следниве два линка:

Татами 1: https://www.youtube.com/watch?v=OVGOsmqmtFI
Татами 2: https://www.youtube.com/watch?v=am6HX87rasI