< назад
Листа на регистрирани карате клубови во Македонија

Листа на клубови


Клуб Бр. членови Емаил Адреса Град
Гладијатор 20 Нема инфо Нема инфо Велес
Гостивар 0 Нема инфо Нема инфо Гостивар
Дитас 0 Нема инфо Нема инфо Скопје
Дора 0 Нема инфо Нема инфо Скопје
Драгон 0 Нема инфо Нема инфо Ресен
Дрини 0 Нема инфо Нема инфо Струга
Ѓорче Петров 1 Нема инфо Нема инфо Скопје
Елди-Кан 0 Нема инфо Нема инфо Скопје
Ензимит 0 Нема инфо Нема инфо Штип
Еноеда 0 Нема инфо Нема инфо Велес
Ерол 2007 0 Нема инфо Нема инфо Лабуништа
Илинден 0 kkilinden@gmail.com Брвеница 1200 Тетово/Брвеница
ЈИУ Универзитет 0 Нема инфо Нема инфо Тетово
ЈКА Самурај 0 Нема инфо Нема инфо Скопје
Јошитака 7 Нема инфо Нема инфо Скопје
Камиказе 10 Нема инфо Нема инфо Тетово
Канку 0 Нема инфо Нема инфо Куманово
КаратеДо 14 Нема инфо Нема инфо Скопје
Кеикс 11 Нема инфо Нема инфо Скопје
Кендо 0 Нема инфо Нема инфо Велешта