< назад
Листа на регистрирани карате клубови во Македонија

Листа на клубови


Клуб Бр. членови Емаил Адреса Град
Кожув 8 ivana.avramova@yahoo.com Нема инфо Кавадарци
Кочани 6 Нема инфо Нема инфо Кочани
Куманово 75 21 Нема инфо Нема инфо Куманово
КунСуТо 0 Нема инфо Нема инфо Охрид
Лабуништа 0 Нема инфо Нема инфо Лабуништа
Лирија 0 Нема инфо Нема инфо Скопје
Лујза 0 Нема инфо Нема инфо Скопје
Лукас 19 Нема инфо Нема инфо Прилеп
Љуботен 10 Нема инфо Нема инфо Тетово
Маваши 27 Нема инфо Нема инфо Скопје
Мак-Нипон 0 Нема инфо Нема инфо Скопје
Маквадо 0 Нема инфо Нема инфо Скопје
Македонка 0 Нема инфо Нема инфо Штип
Макпетрол 50 Нема инфо Нема инфо Скопје
Мерис 0 Нема инфо Нема инфо Скопје
Металург 3 Нема инфо Нема инфо Скопје
Нике 0 Нема инфо Нема инфо Скопје
Нико Робин 0 Нема инфо Нема инфо Гостивар
Нипон 0 Нема инфо Нема инфо Скопје
Олимпик спорт 2007 0 Нема инфо Нема инфо Скопје