< назад

Едукативен семинар на тема Анти-Допинг

Карате федерацијата на РС Македонија во соработка со Националната Анти-Допинг комисија при Агенцијата за млади и спорт, на ден 28.01.2023 година (сабота) во 16:30 часот во просториите на Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје организираше едукативен семинар на тема Анти-Допинг.
Предавачи на семинарот беа претседателот на НАДО др. Илија Стоилов како и членовите на НАДО др. Зоран Ханџиски и др. Ели Ханџиска.