< назад

Злато за Емил Павлов од Премиер Лигата во Москва

Најдобриот македонски каратист Емил Павлов успеа да направи подвиг совладувајќи го во финалето турчинот Самдан Ерај со резултат 3:1 во категоријата -60кг на шампионатот од Премиер Лигата што се одржува во Москва, Русија.