< назад

Тројца селектори со највисоки WKF лиценци

Карате Федерација на РС Македонија доби уште тројца лиценцирани тренери од страна на Светската карате федерација со највисоко 2 ниво на сертификација односно за селекторите: Берат Јакупи и Дејан Ристески со WKF Certified Kumite Coach и Неџби Дервиши со WKF Certified Kata Coach.

Им посакуваме успешна тренерска кариера.