< назад

Седмо и деветто место на СП за младинци во Коња, Турција

На вториот ден од одржувањето на Светското првенство за кадети, јуниори и помлади сениори У21, нашата натпреварувачка Михаела Мишковска во категорија -53 јуниори освои 7-мо место, додека Лупче Михајлов во категорија -68 јуниори го освои 9-тото место.