< назад

Пренос од Вонредно Собрение на КФРСМ

Со цел да се овозможи пристап во работата на Вонредното Собрание на КФРСМ, со помош на Македонскиот олимписки комитет обезбеден е пренос - streem на следниот линк: https://www.youtube.com/watch?v=sXNJmkH6HaE