< назад

Пренос од Ппеј оф првенството за сениори 25.02.2023 година

Плеј оф првенството за сениори што ќе се одржи на ден 25.02.2023 година во салата „Крсте Мисирков“ во населбата Ченто во Скопје, ќе биде пренесувана во живо на стриминг телевизијата на Македонскиот олимписки комитет, МОК ТВ на следниов линк:

Татами 1: https://www.youtube.com/live/xLczRwDOncQ?feature=share