< назад

Пренос од Куп на Македонија првенството за сениори 02.09.2023 година

Државното првенство за сениори „Куп на Македонија“ што ќе се одржи на ден 02.09.2023 година (сабота) во салата „Крсте Мисирков“ во населбата Ченто во Скопје, ќе биде пренесувано во живо на стриминг телевизијата на Македонскиот олимписки комитет, МОК ТВ на следнивe линкoви:

 

Татами 1
https://www.youtube.com/watch?v=Hkt8OW9N2vM

Татами 2
https://youtube.com/live/jlmSwIUslmo?feature=share