< назад

Одржано Плеј оф првенсто за сениори

Во салата „Крсте Мисирков“ во населбата Ченто во Скопје денес се одржа и Плеј оф натпреварот за сениори. Победниците од ова првенство ќе бидат учесници на Европското првенство што ќе се одржи од 22-26 мај 2023 година во Гвадалахара, Шпанија.

Резултати