< назад

НАЈУСПЕШНИ ВО КАРАТЕ СПОРТОТ ЗА 2022 ГОДИНА

Почитувани,

Со особена чест и задоволство Ве покануваме да присуствувате на свеченоста по повод доделување на признанијата НАЈУСПЕШНИ ВО КАРАТЕ СПОРТОТ ЗА 2022 ГОДИНА.
Настанот че се одржи на 08.јануари 2023 годиан со почеток во 13:00 часот во амфитеатарот при Универзитетот за туризам и менаџмен во Скопје.