< назад

ФОТОГАЛЕРИЈА: Трофеј Македонија - 50 години карате во Република Македонија

Фотогалерија од турнирот Трофеј Македонија, по повод 50 години карате во Република Македонија. 

 

 

 

 

 

 

 

ж