< назад

Државно првенство за кадети, јуниори и У21 за 2019

На ден 16.11.2019 година во салата „Македонија“ во ООУ Крсте Мисирков во Скопје ќе се одржи Државно првенство за кадети, јуниори и помлади сениори У21. 

На првенството ќе настапат 210 натпреварувачи од 42 клуба. Исто така на 17.11.2019 година ќе се одржи и плеј-оф турнир на кој право за учество имаат четворицата најдобри во секоја категорија во кумите и кати. 

За подетални информации посетете го следниот линк:

https://www.sportdata.org/karate/set-online/veranstaltung_info_main.php?active_menu=calendar&vernr=5064#a_eventhead