< назад

Државно првенство за деца на Македонија за 2021

Во спортската сала „Партизан“ во Кавадарци се одржа Државното првенство на Македонија за деца, на кое учествуваа 228 натпреварувачи од вкупно 46 клуба со вкупно 257 пријави.

Резултатите од Државниот турнир за деца можете да ги проследите на следните линкови:

Косистеми    Репасажи    Извештај